BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

F1-szópárbaj: "a Ferrari elnöke fogja be és húzza meg magát"

Sokan kritizálták már meg Bernie Ecclestone-t, hogy a nézők érdekeit szem előtt tartó intézkedései miatt a Forma-1 már nem autóverseny, hanem show-műsor.

Az elmúlt években az F1 teljhatalmú ura számos olyan intézkedést hozott, amellyel az F1 fogyasztói piacának további bővítését, s ezzel a sorozatba áramló pénz növelését célozta. Bernie Ecclestone-t többen támadták már amiatt, hogy showműsort csinál a Forma-1-ből. Most Luca di Montezemolon a Ferrari elnökén volt a sor, aki a szingapúri futamot követően fakadt ki.

Ecclestone azonban nem hagyta annyiban a dolgot. A brit üzletember a Mail on Sunday-jel közölte: egy ilyen hétvége után a Ferrari elnöke jobb ha befogja a száját, és meghúzza magát. Majd hozzátette: ha Massa elveszíti a világbajnokságot, akkor azt a Ferrari csapat csak magának köszönheti.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.