BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

LG-szenzáció: HDTV-t és monitor egyben!

Az LG Electronics ma mutatta be a televíziók és monitorok új kombinációját az M94D sorozatot.

A prémium sorozat a nagyfelbontású digitális-televíziózás élményét kínálja kombinálva számítógépekhez is használható, éles képet adó, és könnyen olvasható képernyővel.

Az LG 19, 20 és 22 inches szélesvásznú változatokban elérhető sorozatát azoknak kínálja, akik ragaszkodnak a legjobb minőséghez, de helyet, teret akarnak megspórolni lakásukban, irodájukban vagy a dolgozószobában.

Az LG M94D sorozata egyszerre használható HDTV-ként és számítógép-monitorként, így mostantól elég egyetlen készüléket vásárolni.

Ez nemcsak költséghatékony, hanem helytakarékos megoldás is. Az M94D sorozat készülékei ugyanolyan vonzó megjelenésűek, mint az LG nagyobb televíziói, de kisebb méretük miatt tökéletesen illenek bármely szobába. 

A 20 000:1 dinamikus kontrasztarány biztosítja, hogy a feketék éjfeketék, a fehérek pedig hófehérek legyenek, miközben minden egyéb árnyalat is pontosan jelenik meg.

A képminőséget tovább javítja az LG exkluzív f-Engine képfeldolgozó technológiája. A gyors válaszidőnek (5 ms) köszönhetően garantált, hogy a filmek, sportközvetítések és videojátékok villámgyors akciói is élesen jelenjenek meg a képernyőn. 

A D-Sub és DVI-D kábelek megkönnyítik a számítógép csatlakoztatását. Számtalan csatlakozó biztosít összeköttetést egyéb audio- és videoeszközökhöz: két HDMI-, komponens- és Scart-csatlakozók (bizonyos piacokon), valamint számítógépes hang be- és kimenet.

Az LG M94D sorozat 2008 decemberétől lesz elérhető a magyar piacon.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.