BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A Lexmark "visszavág" - Nem akartak hódot főzni

A Lexmark nem főz védett állatból vacsorát, hanem nyomtatási tippekkel segít védeni a környezetet - olvasható a cég kommünikéjében. A Lexmark ellen a HEROSZ állatvédő alapítvány indított támadást, amiért az a hódok elfogyasztásával tréfál kampányában.

A Lexmark International, Inc. magyarországi képviselete közleményben biztosítja a reklámhirdetésük ellen tiltakozó HEROSZ-t, a tréfás megfogalmazással épp arra akarta felhívni a figyelmet, hogy a hódok kipusztítása képtelen ötlet, a nyomtatási szokások megváltoztatásával tehetünk a fák védelméért, és tágabb értelemben a környezetvédelemért.

Az állatvédő szervezet tegnap közleményben tiltakozott az ellen, hogy az elektronikai gyártó egy teljes reklámkampányt készített "védd az erdőt, egyél hódot" – szlogennel. A Lexmark többek között hódból készült ételek receptjeit is feltette weboldalára, ezzel népszerűsítve nyomtatóit.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.