A teszten 15 termékből mindössze egy ért el kiváló eredményt, ennek jó húsíze van, megfelelő az állaga és nem mállik szét a szájban. Tíz közepesen szerepelt, három elégséges osztályzatot kapott, egy pedig megbukott a vizsgán.
Dömölki Lívia, az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület élelmiszer-szakértője elmondta: a legrosszabb eredményt egy mangalicavirsli érte el, aminek sajátos mellékíze volt, és bőrkét tartalmazott. A vizsgált virslik közül csupán egy nem tartalmazott adalékanyagot, csak húst, sót és fűszereket, ám mégsem ez lett a legjobb.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.