BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Most sem sikerült MTV-elnököt választani

Sikertelenül zárult a Magyar Televízió (MTV) elnöki posztjára kiírt, sorrendben negyedik pályázat is - értesült az elnökjelölt sorsáról döntő kuratóriumi ülés szünetében testületi tagoktól az MTI.

Elmondásuk szerint a 35 tagú testület voksainak kétharmadát kellett volna megkapnia Sztaricskai Tamásnak, ám csak 18-an szavaztak megválasztására. Korábban a közmédiumot felügyelő közalapítvány 14 tagú kuratóriumi elnökségéből Sztaricskai Tamás éppen a jelöltté váláshoz szükséges számú szavazatot, azaz 10 voksot kapott - számol be az InfoRádió.

Meg nem erősített információk szerint az elnökségből csak a három fideszes és egy KDNP-s kurátor nem támogatta, de a 7 MSZP-s, 2 SZDSZ-es és egy MDF-es voks elég ahhoz, hogy a pályázó a második körbe kerüljön. A három nyelven beszélő marketingszakember az Amerikai Egyesült Államokban folytatott üzleti és gazdasági tanulmányokat. A Vodafone magyarországi bevezető kampányáért Arany Oroszlán díjat vehetett át a Cannes-i nemzetközi reklámfesztiválon.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.