BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A Ryanair a mosdó használatáért is pénzt kérne - Vagy mégsem?

Michael O’Leary, a Ryanair vezérigazgatója a BBC-nek nyilatkozva közölte: felmerült, hogy a fapados légitársaság érmével működő mosdókat szerelné a repülőgépekbe. A használati díj egy font lenne.

A Ryanair vezére szerint a fizetős mosdó megoldás nem okozna kellemetlenséget az utasoknak, hiszen "nem valószínű, hogy lenne olyan utas, aki egy fontnál kevesebb készpénzzel száll a repülőre" – idézi O’Leary BBC-nek adott nyilatkozatát a Reuters.

A cég szóvivője ugyanakkor igyekezett közölni, hogy egyelőre nem született döntés ebben a kérdésben. "Michael sok hasonló dolgot kitalál és bár beszéltünk erről a cégen belül, nincs tervbe véve, hogy a közeljövőben bevezetnénk a mosdódíjat" – fogalmazott Stephen McNamara.

A Ryanair híres takarékossági programjáról. A cég nemrég bejelentette, hogy több check-in asztalt felszámol a reptereken. Emellett a cég szeretne díjat kérni azoktól az utasoktól, akik a reptéri vámmentes üzletekben vásárolt termékeket nem tudják egy táskában szállítani.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.