BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Samsung: Android premier

Ma mutatta be első Android alapú mobiltelefonját a Samsung. A világ második legnagyobb mobiltelefongyártója, az Android platformon vezető pozíciót akar elérni, úgy ítéli meg, hogy ez lehet a mobil ipar legdinamikusabban fejlődő operációs rendszere

A Samsung Electronics ma mutatta be I7500 modelljét, az első Android alapú mobiltelefont. Ezzel a dél-koreai cég az Android platformon lekörözte többi dobogós versenytársát, a Nokiát és a Motorolát.  

A Samsung I7500 okostelefon 3.2” AMOLED teljes érintőképernyővel, valamint 7.2Mbps HSDPA és WiFi kapcsolattal rendelkezik, a felhasználók mobiljukon elérhetik a Google összes szolgáltatását. A szolgáltatások között megtalálható a Google Search™, a Google Maps™, a Gmail™, a YouTube™, a Google Calendar™, és a Google Talk™. A GPS segítségével a Google Maps alkalmazások is használhatóak; a My Location, a Google Latitude, a Street View, helyi keresések és részletes útvonaltervezés. További alkalmazások százai készültek már Android platformra. Például a Wikitude, egy mobilos útikönyv, amelynek segítségével a felhasználók mindent megtudhatnak utazásuk során az egyes látnivalókról.

A multimédiás alkalmazások és az 5 megapixeles kamera mellett a telefon 1500mAh akkumulátora is bírja a strapát. A készülék 8 GB belső memóriával rendelkezik, a tárolókapacitás memóriakártyával 40 GB-ig bővíthető.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.