BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Akció! "Gyerekjáték" a TomTom-tól

A TomTom navigációs eszköz használata még az anyukák számára is gyerekjáték, a cég ráadásul május 13-ig két éves ingyenes Map Update Service™ előfizetést is nyújt az újonnan vásárolt TomTom GO 930 (Traffic), valamint GO 730 (Traffic) készülékekhez.

A TomTom navigációs eszköz használata még az anyukák számára is gyerekjáték. A vásárlás után nincs szükség telepítésre, mindössze csak annyi dolgunk van, hogy a szélvédőre helyezzük a navigációs készüléket és bekapcsoljuk azt, a többit bízzuk a navigációs szoftverre, amely ezek után bárhová elirányít bennünket.
 
A megfelelő TMC jelvevővel ellátott készülékkel a felhasználó mindenkor megkapja az útvonalon éppen aktuális közlekedésinformációkat, továbbá arról is pontos értesítést kap majd, hogy mikor fog megérkezni a soron következő baráti vagy családi találkozóra, ezáltal is megszüntetve az ezzel kapcsolatos feszültséget és stresszt.


 
A szabadnapokon a TomTom gazdag Érdekes Pont adatbázisa nyújt számtalan lehetőséget és ötletet az aktív kikapcsolódásra, legyen szó egy kényeztető masszázsról a legközelebbi SPA-ban, vagy vásárlásról a város legjobb üzleteiben vagy egy egyszerű múzeumlátogatásról a legközelebbi galériában.

A készülékek vékony és kompakt kialakítása lehetővé teszi, hogy elférjen még akár a legkisebb retikülbe is a gépjárműből kiszállva. 
 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.