BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Botrány a Penny Market-nél: a panaszáradat folyamatos

Folyamatosan érkeznek a panaszok az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesülethez (OFE) a Penny Market „13. születésnapjára” meghirdetett akciójával kapcsolatban.

Az egyes helyszíneken kialakult áldatlan állapotok mellett a fogyasztók elsősorban azt kifogásolják, hogy a meghirdetett akciós termékek az akció ideje alatt (bizonyos esetekben már az akció kezdetén vagy az után néhány perccel) nem voltak kaphatóak.

A panaszosok többsége arra is kitér, hogy az üzletláncnak az akciós sajtokkal kapcsolatos "húzása" már nem az első ilyen - számol be a fogyasztok.hu.

Az OFE álláspontja szerint „13. születésnapi” akciójával a Penny Market tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot valósított meg, amikor a meghirdetett időpontban az akciós termékek nem vagy csak rövid ideig voltak kaphatóak az adott üzletekben.

Az OFE felvette a kapcsolatot a Gazdasági Versenyhivatallal.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.