BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Magyarországon is indul a Disney Csatorna

A Walt Disney Company ma bejelentette, hogy a Disney Csatornát 2009. szeptember 19-én indítja el Magyarországon.

A Disney Csatorna két megkülönböztetett korcsoportot céloz majd meg: a 2-5 éveseket, illetve a 6-14 éveseket és szüleiket, lenyűgöző program-összeállítást kínálva nekik.

A csatorna műsorát az élő-szereplős Hannah Montana sorozattal indítja, amelyben egy iskolás lány Miley Stewart (Miley Cyrus) él titkos kettős életet, mint a híres világsztár Hannah Montana. A nemzetközi szenzáció, melyet először 2006 márciusában mutattak be, világszerte negyedévente 200 millió nézőt ér el.

A csatorna kínálatában már az indításkor szerepel a Disney vezető animációs sorozata a Phineas és Ferb illetve a „JONAS” a többszörös platina-lemezes Jonas Brothers szereplésével.  Emellett a Disney Csatorna műsorra tűz majd olyan eredeti filmeket is, mint a világszerte nagy sikert aratott High School Musical, a Rocktábor és a Princess Protection Programme.

A csatornán az óvodások számára naponta a Playhouse Disney műsorblokk is bemutatásra kerül majd, olyan szórakoztató és tanító-nevelő műsorokkal, mint a Mickey Egér Játszótere és a Manny Mester.

A Disney Channel Worldwide gyermek portfóliója

A Disney Channel Worldwide gyermekcsatorna portfoliójának 98 csatornája a világ 167 országába 32 nyelven jut el. 2010 elejére a Disney Csatornák és a Disney XD már 13 millió közép-kelet-európai háztartásba jutnak majd el.

2008-ban a Disney Csatorna 17 országban, illetve régióban volt a vezető gyermekcsatorna A Disney Csatorna legsikeresebb műsorai és az ezekre épülő termékek világszerte újabb és újabb piacokat hódítanak meg, kulcsszerepet játszva abban, hogy az új fogyasztók is megismerkedjenek a Disney márkával.

2008-ban a Disney Csatorna 17 országban, illetve régióban volt a vezető gyermekcsatorna A Disney Csatorna legsikeresebb műsorai és az ezekre épülő termékek világszerte újabb és újabb piacokat hódítanak meg, kulcsszerepet játszva abban, hogy az új fogyasztók is megismerkedjenek a Disney márkával. -->

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.