BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ma reggel a cégvezetőt dobták ki a Pécsi Vízműnél

Biztonsági őrökkel dobatták ki a Pécsi Vízmű Zrt. vezérigazgatóját kedden reggel, amikor a cégvezető megpróbált bejutni az épületbe, hogy intézkedjen a dolgozók szeptemberi bérének utalásáról - számolt be a bama.hu.

A Pécsi Vízmű Zrt. vezérigazgatója, Nyirati István, és a vízi közműveket működtető új tulajdonos, a Tettye Forrásház Zrt. által át nem vett régi vezetőség kért ma reggel bebocsátást a cég székházába.

Az immár száz százalékos önkormányzati tulajdonú Forrásház vezérigazgatója, Winkler Tamás azonban kizárólag Nyirati Istvánnak kínálta fel a belépés lehetőségét, aki ezt visszautasította, mondván, a dolgozók szeptember havi bérének átutalásához szüksége van a munkatársai segítségére is. 



 Winkler Tamás ezt a kérést megtagadta, s kijelentette, legfeljebb a manuális átutaláshoz szükséges papírokat tudja kiadni egy órán belül. Miután a Vízmű gazdasági, műszaki és kereskedelmi igazgatója be is lépett az épületbe, mert mint elmondták, munkájukat szeretnék végezni a Vízmű tulajdonában lévő székházban, őket az őrző-védő szolgálat emberei tuszkolták ki az épület elé.

Mint ismert, tegnap kora reggel biztonsági emberekkel záratta ki a Pécsi Vízmű vezetőit a helyi önkormányzat a cég központjából. A biztonságiak egy lista alapján engedték be a dolgozókat az épületbe, a vezetőség tagjait kizárva.

További részletek a bama.hu-n 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.