BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Hat új Androiddal jelentkezik az Acer - Fotó

Az Acer mai bejelentése szerint hat új, a Google Android operációs rendszerére alapuló okos telefont mutat be jövőre.

A világ második legnagyobb PC-gyártója ma kezdte meg első Androiddal működő telefonjának forgalmazását Hongkongban és Tajvanon. A Liquid néven piacra kerülő okos telefont a cég közlése szerint még hat új modell követi a jövő év első felében – tudósít a PCWorld.

Azt egyelőre nem tudni, hogy mikor érkezik a következő Android telefon, de az ázsiai okos telefon üzletágának alelnöke elmondta, több árkategóriában kívánnak megjelenni és készítenek modelleket üzleti, valamint lakossági használatra is. A jövőben megjelenő okosok ára a high-endtől a legkedvezőbb kategóriáig terjednek majd.

A ma polcokra kerülő Liquidet Qualcomm 8250 Snapdragon chipset hajtja. A 3,5 hüvelykes kijelzővel szerelt készülék beépített GPS-szel és 5 megapixeles kamerával rendelkezik. A modell 2010 első negyedévében jelenik meg Európában.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.