BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Bejelentették: 97 ezer autót hív vissza a Peugeot Citroën

A Toyota 8 modelltípusának visszahívását jelentette be Európában egy lehetséges gázpedál probléma miatt. Ennek nyomán visszahívást kezdeményez a PSA Peugeot Citroën is.

A PSA Peugeot Citroën csoport szigorú minőségpolitikájának megfelelően a Toyotával kooperációban készülő és közös üzemben gyártott Peugeot 107 és Citroën C1 modelljeire ugyanezt a visszahívási kampányt hirdeti meg - ahogy erről a hétvégén már beszámoltunk

Ez a megelőző kampány az Európában közlekedő Peugeot 107-esek és Citroën C1-esek kevesebb mint 10 százalékát érinti majd, mindössze 97 000 gépkocsit. Az érintett ügyfeleket levélben értesítik.

Hajdu Nóra kommunikációs igazgató a Világgazdaság Online-nak elmondta: a cég által Magyarországon forgalmazott Citroën modelleket nem érinti a visszahívás.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.