BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Végleges a Courtyard Marriott csapata

Az áprilisban nyíló Blaha Lujza téri Courtyard by Marriott Budapest City Center igazgatója Horváth Ferenc, aki a Radisson SAS-nél, a Cunard Line-nál és a Kempinskinél szerzett tapasztalatok után, 1993-ban csatlakozott a Marriott Internationalhez. Azóta többek között a szállodalánc magyarországi, jordániai, egyiptomi és kazahsztáni hoteleiben töltött be igazgatói pozíciókat F&B és üzemeltetési területeken, később pedig szállodaigazgatóként.

A hotel gazdasági igazgatója Kruzics Ádám lett. A szakember 2006-ban csatlakozott a Marriotthoz a prágai Courtyard szállodák pénzügyi igazgatójaként. Ezt megelőzően a Westend Hilton pénzügyi kontrollereként tevékenykedett.

A szálloda értékesítési igazgatója Parti János, aki 2002-től a Danubius Hotels Group marketing- és értékesítési, később projektigazgatója volt, korábban pedig az Accor-Pannonia Hotels értékesítésének egyik területét vezette. Szállodai pályája 1998-ban, a Budapest Marriott Hotel business travel értékesítési menedzsereként indult.

Huszonöt éve dolgozik a Marriott kötelékében Sághy Attila, aki a Courtyard F&B igazgatói pozíciójáért lesz felelős. 2006-ig a Budapest Marriott Hotel éttermi és rendezvényigazgatói pozícióit töltötte be, jelenlegi kinevezése előtt pedig a koppenhágai Marriott és a prágai Courtyard szállodák csapatát erősítette.

Koltai Balázs műszaki igazgatóként csatlakozik a Courtyard by Marriott Budapest City Center vezetőségéhez. Jelenlegi kinevezése előtt, 2003-tól az NH Budapest Hotel, majd az Art’Otel Budapest műszaki vezetői pozícióit látta el. n VG

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.