BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Magyar kiválóságokat díjaztak a CeBIT-en

A CeBIT kiállításon Hannoverben, szerdán 32 informatikai és digitális média-vállalkozásnak adtak át "Európai e-Kiválóság Díj 2010" oklevelet, a digitális termékek és szolgáltatások terjesztése érdekében folytatott innovatív marketing teljesítményükért.

A széles körben ismert Európai e-Kiválóság Díjat (European Seal of e-Excellence) évente bírálja el és osztja ki az Európai Multimédia Fórum (EMF) a digitális területen működő vállalatok ösztönzésére: az innovatív termékek és szolgáltatások, valamint az ezeket támogató kiváló marketing módszerek szempontja szerint.

A digitális termékek és szolgáltatások marketing szempontjaira összpontosítva, az Európai e-Kiválóság Díj segíti a nyerteseket tevékenységük népszerűsítésében a globális piacon.

A nyertesek között 3 magyar cég is szerepel. Platina díjat kapott a Prezi.com innovatív prezentációs alkalmazásával - www.prezi.com.

Arany díjat kapott az MTA SZTAKI, a pocket guide turisztikai navigációs megoldásával - http://elearning.sztaki.hu/pocketguide_innovation.

Ezüst díjban részesült a Typotex Kft. a Bábel Mátrix Web Antológiával - www.babelmatrix.org.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.