BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Belépő okos modellt dob piacra az LG

Az LG Electronics bejelentette az Android operációs rendszerű LG Optimus GT540 okostelefon megjelenését. A készülék a mobiltechnológiák egyszerű és kényelmes használatát biztosítja azok számára is, akik először találkoznak okostelefonnal.

Az LG Optimus GT540 felhasználói számtalan Android alkalmazás közül válogathatnak, és élvezhetik az automatikus szinkronizálás előnyeit a Google valamennyi mobilszolgáltatásával, sőt a készülék fejlett multimédiás funkciókat és közösségi hálózati szolgáltatásokat is nyújt.

„Az LG Optimus GT540 ideális választás lehet azoknak, akik szeretnének belekóstolni az okostelefonok világába, de eddig tartottak a bonyolultabb telefonoktól, hiszen a készülék a kategóriára jellemző valamennyi szolgáltatást tartalmazza és egyszerű használni. Bízunk benne, hogy az LG Optimus GT540 minél több felhasználónak csinál majd kedvet az okostelefonokhoz” – mondta el Kárpáti Zoltán az LG Electronics Magyar Kft., magyarországi GSM értékesítési vzetője.

Az automatikusan szinkronizált Google-fióknak köszönhetően a felhasználók egyszeri bejelentkezéssel használhatják a YouTube, a Gmail, a Gtalk, a Google Maps és más Google szolgáltatásokat. Az Android piactérről egyszerűen letölthető több mint 30 ezer alkalmazással és játékkal pedig tetszés szerint testre szabhatják és kibővíthetik a telefonjuk nyújtotta lehetőségeket.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.