BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Magyar díjazott a női top menedzserek között

Magyarországról Polgárné Májer Ildikó, a ValDeal Innovációs Zrt. elnök-vezérigazgatója kapta 2010-ben a női top menedzserek munkáját elismerő nemzetközi LeaderSHE díjat. Az üzleti, társadalmi vagy politikai életben kiemelkedő eredmények elismerésére alapított díjak átadására szerda este, gálavacsora keretében került sor a bécsi Pallavicini Palotában.

A női vezetők legfontosabb kelet-közép-európai fórumát a Forum Invest szervezi, fővédnöke a volt osztrák alkancellár, Erhard Busek. Az április 7-én és 8-án zajló rendezvény témája a változás kreatív kezelése. A kérdést három szekcióban, politikai, üzleti és társadalmi szempontból vitatják meg az Európán kívül az USÁ-ból és a Közel-Keletről érkezett sikeres nők. A szekciók felszólalói parlamenti elnökök, miniszterek és multinacionális vállalatok top menedzserei.

Polgárné Májer Ildikó a magyar találmányok felkarolásával és piaci hasznosításával foglalkozó ValDeal Innovációs Zrt. elnök-vezérigazgatója, üzleti angyal. A Magyar Innovációs Szövetség regionális képviselője, az EU Enterprise Policy Group Business Chamber magyar tagja. A top menedzser számos elismerésben, köztük 2004-ben az Év Vállalkozója Díjban, tavaly pedig a Magyar Gazdaságért díjban részesült.

Irányításával jött létre a 60 hektáros Budaörsi Ipari és Technológiai Park, ahol a Közép-magyarországi Innovációs Központ létrehozásával megteremtette a start-up vállalkozások üzleti inkubációjának fizikai feltételeit. A LeaderSHE díjat Magyarország első integrált innováció és vállalkozás menedzsment vállalatának létrehozásáért kapta.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.