BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Újabb okos kistelefon érkezik

Hamarosan érkezik az LG MINI GD880, amellyel a mobil webböngészés élményét kínálja a dél-koreai cég, valamint méretével és használhatóságával piaci igényeket elégítenek ki.

Az LG kutatásai azt mutatják, hogy a felhasználók egy része szerint a jelenleg kapható teljes érintőképernyős készülékek túl nagyok, nehezek, és nem elég egyszerű a használatuk. „Az LG MINI kifejlesztésével a gyártó célja az volt, hogy elegáns, kompakt és egyben felhasználóbarát köntösben kínáljon a mobilozók számára fontos okostelefon-funkciókat” – mondta el Kárpáti Zoltán az LG Electronics magyarországi GSM értékesítési vezetője.

Az LG MINI az első telefon, amely a HTML 5 szabvánnyal kompatibilis LG Phantom Browser böngészőt használ, és így gyorsabb és stabilabb internetes kapcsolatot biztosít.

A MINI támogatja a HTML 5 szabványt és így a Google Latitude, Gmail, Calendar, Google Maps és Google Buzz szolgáltatások is elérhetők, az asztali számítógépeknél megszokott funkcionalitással és sebességgel. A YouTube videók lejátszásához továbbfejlesztett JavaScript és Flash alkalmazások állnak a rendelkezésünkre, míg az Intelligent Zoom és a Touch-to-Zoom navigációs eszközökkel a MINI képernyőjén optimalizált méretben olvashatók a weboldalak.

Az LG MINI emellett olyan funkciókat is kínál, mint push e-mail lehetőség, 5 megapixeles fényképezőgép, Wi-Fi kapcsolat, A-GPS, FM rádió vagy 7,2 Mbps HDSPA.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.