BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Új szolgáltatás az NFÜ honlapján a vállalkozásoknak

Tőkeiránytű” néven új információs rendszer érhető el csütörtöktől az NFÜ honlapján. Az innovatív adatbázis segítségével bármely vállalkozás megtalálhatja a számára legmegfelelőbb innovációs környezetet, ipari parkot, logisztikai központot vagy inkubátorházat – összefoglaló néven gazdasági komplexumot – Magyarországon belüli tevékenységének továbbfejlesztése céljából.

A Tőkeiránytű azon gazdasági komplexumokat mutatja be, amelyek vállalkozásfejlesztési, foglalkoztatási, vagy képzési projektekre a Nemzeti Fejlesztési Terv, vagy az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében támogatásban részesültek.

A támogatások bemutatásán túl a felületen kereshető és szelektálható formában megtalálhatóak a helyi gazdasági komplexumok főbb jellemzői, valamint a regionális, megyei, kistérségi és települési szintű befektetési környezetre vonatkozó gazdasági, elérhetőségi és foglalkoztatási információk.

Az oldal használata egyrészt megkönnyíti a fejlesztéseket tervező, új befektetést fontolgató vállalkozások döntéshozatalát azzal, hogy részletesen bemutatja a helyi, a befektetések szűkebb környezetére vonatkozó társadalmi, gazdasági, földrajzi jellemzőket. Az adatbázis alkalmazása másrészt lehetővé teszi, hogy a gazdasági komplexumok megjelenítsék azon speciális jellemzőiket, amellyel vonzóvá tehetik önmagukat más vállalkozások számára is.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.