BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Az offshore halála - Nem dicsőség az adóelkerülés

Valóban lejárt az offshore ideje – erről akarja meggyőzni az ilyen cégek tulajdonosait és az olvasót is a HVG Kiadó. Vaskos könyve tanulságos bizonyítványt állít ki erről a tevékenységről, s kimondja: az offshore cégek tulajdonosai közül sokaknak már nincs szükségük több pénzre.

Egyúttal felhívja a figyelmet arra, hogy a vagyonok megváltása csak a teljes körű és az 5, illetve 2,5 százalékos amnesztiával hozhat több százmilliárd forint adóbevételt az államnak, s fontos feltétel a teljes adóreform is. A fejekben is helyre kell állítani az értékviszonyokat.

A díszburkolatok, az indokolatlan, a többszörösen túlárazott beruházások téglái, acélszerkezetei semmilyen szellemi innovációt nem hordoznak, csak a korrupció melegágyai. Ráadásul ideje észrevenni, hogy minden olyan szervezetnek tagjai vagyunk, amely az adóelkerülés elleni – egyre egységesebb – nemzetközi harc zászlóvivője.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.