BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Megérkezett a Telenor új magyarországi vezérigazgatója

Christopher Laska január 18-tól látja el a vezérigazgatói feladatokat a Telenor Magyarországnál. Nem ismeretlen számára az ország, korábban a Pannon GSM-nél az üzletfejlesztési és stratégiai igazgatói pozíciót töltötte be.

A Telenor Magyarország, a magyar piac egyik vezető mobilszolgáltatója ma bejelentette, hogy az igazgatósága új vezérigazgatót nevezett ki Christopher Laska személyében.  Christopher Laska  Anders Jensent követi a vezérigazgatói székben, aki a Telenor csoporton kívül vállalt vezetői megbízást.

Christopher Laska a Telenor Montenegró vezérigazgatója 2009 óta, előtte a Telenor szerbiai leányvállalatánál töltötte be a vállalati kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettesi posztot.  Korábban a Telenor International Mobile-nál volt M&A projektigazgató, majd a Telenor csoportnál a magyarországi, illetve később a pakisztáni leányvállalatért felelős vezetőként dolgozott.

Laska 40 éves és az angliai Bradford University Management Center-ben szerzett business management területen BA fokozatot, majd posztgraduális diplomát a londoni Chartered Institute of Marketing-en.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.