BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Magyar gazdaság - Egyre jobb hírek jönnek

Előzetes adatok alapján az ipari termelés volumene az előző év azonos időszakához viszonyítva 2011 februárjában 14,3 százalékkal nőtt, a munkanaphatástól megtisztított index megegyezik a kiigazítatlan indexszel – áll a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) gyorsjelentésében.

Előzetes adatok alapján az ipari termelés volumene az előző év azonos időszakához viszonyítva 2011 februárjában 14,3 százalékkal nőtt, a munkanaphatástól megtisztított index megegyezik a kiigazítatlan indexszel

A termelés az év első két hónapjában 13,8 százalékkal magasabb volt, mint az előző év azonos időszakában. Az előző hónaphoz képest a szezonálisan és munkanaptényezővel is kiigazított ipari termelési index februárban 0,9 százalékkal emelkedett.

Januárban ennél valamivel csekélyebb 10,7 százalékos növekedésről számolt be a hivatal. Decemberhez képest a szezonálisan és munkanaptényezővel is kiigazított ipari termelési index januárban 15,3 százalékkal nőtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.