BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Bejelentés várható: felfüggesztették az E-Star papírokat

A Budapesti Értéktőzsde hétfőn reggel 8:10 perctől felfüggesztette az E-Star Alternatív Energiaszolgáltató Nyrt. törzsrészvényeinek tőzsdei kereskedését. A határozat a hétfői kereskedési napra vonatkozik. A BÉT az E-Star ma várható piacbefolyásoló bejelentésével magyarázza a lépést.

A BÉT hétfői közleményében írja, hogy az E-Star arról tájékoztatta a tőzsdét, hogy 2011. május 16-án olyan rendkívüli tájékoztatást kíván közzétenni, amely nagymértékben befolyásolhatja a részvények árfolyamát, erre tekintettel kérte részvényei kereskedésének a fentiekben említett tőzsdenapon az információ nyilvánosságra hozataláig történő felfüggesztését.

Az E-Star a múlt hét elején azt közölte, hogy negyedéves jelentését a korábban tervezettnél később, május 31-én teszik közzé, mivel egy jelentős lengyel akvizíció lezárásán dolgozik a menedzsment.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.