BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Felpörög a mobilnet, átalakulnak az üzletek - Újít a Telenor

A Telenor az idei évben fejleszti hálózatát és átalakítja teljes üzlethálózatát. A vállalat szerint az elmúlt tíz év legjelentősebb struktúraváltására kerül sor.

A múlt héten Budapesten és környékén 637 bázisállomás átállításával elérhetővé vált a 42 Mbps névleges maximális letöltési sebességű internetkapcsolat. Az új hálózat országos kiépítése most a Dunántúlon folytatódik, s az összesen mintegy 6000 állomás cseréjével járó munkálatok befejezését követően minden olyan városban biztosítani tudjuk majd a 42 Mbps-os névleges maximális letöltési sebességet, ahol 3G hálózat rendelkezésre áll. A hálózat 500 új bázisállomással bővül, amelyek a cég szerint javítják majd a beltéri lefedettséget.

A Telenor 230 üzletet átfogó átalakítási programjának első állomásaként a budapesti Pólus Centerben nyitotta meg legújabb bemutatótermét, 2012 közepére a szolgáltató saját bemutatótermei és partnerüzletei is megújulnak.

Az átalakítást követően minden üzletben kipróbálhatók a működő készülékek. A Telenor készülékei érintőképernyők segítségével böngészhetők, lekérdezhetővé válnak, illetve lehetőség nyílik arra, hogy az ügyfél igénye szerint, egyszerűen összehasonlítsa a kiemelt készülékeket. Az átalakulás után központilag frissülő érintőképernyők, „elektronikus poszterek” és digitális árcímkék váltják ki a korábbi papíralapú kommunikációs felületek legnagyobb részét.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.