BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Átlag 20 ezer forint, elsősorban étkezésre - K&H SZÉP Kártya egyenleg

A K&H kibocsátotta az ötvenötezredik K&H SZÉP Kártyát. A K&H tapasztalatai szerint a munkavállalók a kártyák kézhezvétele után rövid időn belül használatba vették azokat, és ez idáig több mint 30 ezer tranzakciót indítottak el a K&H SZÉP Kártyákkal, mintegy 42 millió forint értékben.

A K&H az év elején indította el SZÉP Kártya programját, és március végéig mintegy 1600 munkáltatóval kötött szerződést arra, hogy munkavállalóik a cafeteria juttatást a K&H SZÉP Kártyával vehessék igénybe. Az eddig kiadott K&H SZÉP Kártyák száma elérte az 55.000 darabot.

A K&H-val szerződött vállalkozások eddig átlagosan 20 ezer forintot töltöttek fel a munkavállalók kártyáira, akik ezt 57 százalékban vendéglátóhelyeken, 29 százalékban szálláshelyeken szeretnék elkölteni, a kártyára utalt összeg 14 százalékát kérték az úgy nevezett rekreációs zsebbe, amivel különböző egészségmegőrző szolgáltatásokat fizethetnek a kártyatulajdonosok.

Ez idáig  több mint 30 ezer tranzakciót indítottak el a K&H SZÉP Kártyákkal, mintegy 42 millió forint értékben.  Az idei első, március 15-i hosszú hétvégén és a húsvéti ünnepek idején jelentősen megnőttek a költések, ebben az időszakban az átlagosnál jóval többen használták a pihenőkártyájukat fizetésre vendéglátó- és szálláshelyeken.

Az első negyedév tapasztalatai alapján a K&H SZÉP Kártyát a tulajdonosok többsége, 66 százaléka bankkártyás fizetésre alkalmas terminálon keresztül használta. A többiek a webes felületen keresztül – 18 százalék – vagy telefonos engedélyezéssel – 16 százalék – fizettek az igénybe vett szolgáltatásokért

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.