BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Zumbával hódít kínai vendégeket a Magyar Turizmus Zrt.

Egy szerencsés véletlennek köszönhető, hogy talán több száz új, Magyarország-rajongót sikerült szereznie az A Magyar Turizmus Zrt. (MT Zrt.) pekingi képviseletének, ráadásul az áhított, 20-30 éves korosztályból – írja a Turizmus Online.

Mint minden divatos „őrület”, Kínában is megkezdte hódító útját a zumba (a salsa és az aerobic keveréke), amelynek országszerte több tízezer rajongója van. A mostani, immár ötödszörre megrendezett összejövetel hazánk számára fontos különlegességét azonban az jelentette, hogy az egyik oktató, illetve táncos is magyar volt – olvasható a Turizmus Online-on.

 A hír hallatán, a szervezőkkel történt gyors egyeztetés eredményeként közel 500 Magyarország pólót és ismertető anyagot sikerült kiosztani, illetve felmerült a lehetősége egy hazánkban tartandó, nemzetközi tréningnek is.

A kétnapos akció valódi eredménye, hogy egy számunkra nagyon fontos, a világra és az utazásra nyitott korosztály több száz tagját sikerült megszólítani, akiknek többsége rövid időn belül megengedhet magának egy európai utazást.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.