BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Bővülés előtt a Thermotechnika

Az ausztriai terjeszkedéssel nyit Nyugat-Európa felé a tárasaság.

Több nagy tendert is megnyert a Thermotechnika International cégcsoport Magyarországon és a régióban, közben beindult az ausztriai terjeszkedés is. A kereskedelmi és vendéglátó ipari hűtőkkel foglalkozó társaságnál nagyjából 5 százalékos árbevétel növekedést terveznek az idén.

A kereskedelmi és vendéglátó ipari hűtők gyártásával, forgalmazásával, valamint szervizével foglalkozó Thermotechnika International csoport több nagy értékű tendert is elnyert Magyarországon és a régióban – tájékoztatta a Világgazdaságot Kiss János, a cégcsoport tulajdonos-ügyvezetője.

Épp a múlt héten írtak alá egy multinacionális partnerükkel egy hat országot érintő nagyjából 1,5 milliárd forint értékű megállapodást. A három éves együttműködés során több száz hűtőkamra kiépítését vállalták a felújításra kijelölt telepeken. A csoport korábbi terveiben is szerepelt az üzemanyag töltőállomásokon lévő hűtőberendezések szervize, egy friss szerződésnek köszönhetően június 1-jén meg is kezdte a  tevékenységet. További részletek a holnapi Világgazdaságban

Világgazdaság Online-->

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.