BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Ez a telefon fosztotta meg a trónjától az iPhone-t az USA-ban

A négy legnagyobb amerikai telefonszolgáltató előfizetőinek körében végzett felmérés szerint a Samsung Galays S III népszerűbb, mint az iPhone 4S.

Az amerikai piacon – most először – megfosztotta elsőségétől az iPhone-t a Samsung okostelefonja. A Yahoo Tech által idézett felmérés szerint a Verizon, a T-Mobile és a Sprint ügyfeleinek többsége egyaránt a dél-koreai gyártó termékét választja az amerikai alternatíva helyett. És bár az AT&T klienseinek körében az Apple mobilja még mindig vezet, ez már nem volt elég ahhoz, hogy az almás vállalat országos szinten megőrizze elsőségét.

A Tecca szerint a vezető szerep egyik oka az, hogy a Samsung okostelefonja jól sikerült darab, a szakportál öt pontból négyet adott a Galays S III-ra. A másik fontos tényező, hogy a koreai modell később jelent meg, mint az iPhone 4S, ezért riválisával ellentétben ki tudja használni a 4G-s mobilhálózatok jelentette előnyt. A portál azt is tudni véli, hogy az iPhone olyan lassú a maga 3G-s csatlakozásával, hogy a Verizon munkatársai nem javasolják az ügyfeleknek a használatát. De persze az Apple-nek hamarosan ismét eljöhet az ideje, hiszen várhatóan szeptember 12-én dobják piacra az új iPhone-t, ami az előzmények ismeretében ismét a vásárlási toplisták élére kerülhet.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.