BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Számtalan BKV-menetrenden változtat a BKK - Részletek

A Budapesti Közlekedési Központ közlése szerint mától több tömegközlekedési vonalon változnak meg a menetrendek. A BKK több lépésben hajtja végre a menetrendek átalakítását, a következő szakaszra október közepén kerül sor.

A BKK jelenleg is több, tömegközlekedési menetrendi változáson dolgozik, melynek célja az utasok jobb és kényelmesebb kiszolgálása. Következő ütemben október közepétől a korábban közzétett tervek szerint Csepelen történnek tömegközlekedési változások, a H7-es hév sűrítésével és a kapcsolódó buszjáratok menetrendjének módosításával, hétvégi sűrítésével.

Ezekkel a részben szolgáltatásbővítő, részben az utazási igényeket követve a teljesítményeket a zsúfoltabb vonalakra átcsoportosító lépésekkel járatsűrítéseket, összehangolási fejlesztéseket, valamint a kis kihasználtságú vonalakon gondosan megvizsgált és mérlegelt menetrend-módosításokat valósítunk meg.

Ezek összessége az utazóközönség egésze számára jobb, a jelenlegi forgalmi igényekhez alkalmazkodó, összességében komfortosabb szolgáltatást biztosít, és nem jelent sem többletkiadást, sem teljesítménykivonást a budapesti tömegközlekedésből, kizárólag az erőforrások az eddiginél optimálisabb felhasználását célozza - fogalmaz a BKK.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.