BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Rosszkor jött a pünkösd a trafikosoknak

Nem jön jól a régi trafikosoknak a hivatalok és posták pünkösdi nyitvatartási rendje, ugyanis az még jobban megnehezíti a jelentkezésüket.

Hétfőn ugyanis még minden zárva lesz, így kedd lesz az utolsó napjuk arra, hogy minden szükséges papírt beszerezzenek és még a postára is elszaladjanak. Kérdés persze, hogy hányan felelnek meg a legfontosabb követelménynek, miszerint legalább 20 éve üzemeltetnek főként dohánytermék értékesítésével foglalkozó szakboltot.

A nyerteseknek sincs már sok idejük arra, hogy aláírják a szerződést. Számukra szerdán jár le a határidő. Amennyiben addig nem történik meg a jogosulti aláírás, az a koncessziós jog elvesztését eredményezi. A dohányosoknak viszont nem kell aggódniuk, hiszen a szerződés tartalmazza, hogy három különböző, magyarországi illetőségű dohánygyár
és legalább három különböző, nem magyarországi illetőségű dohánygyár által gyártott dohányterméket legalább 10-10-10 százalékos arányban ki kell tenni a polcokra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.