BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Több mint háromszorosára nőtt a Hilton nyeresége

Több mint háromszorosára, 34 millió dollárról 123 millió dollárra nőtt a Hilton Worldwide Holdings szállodaüzemeltető nyeresége 2014 első negyedévében. A részvényenkénti nyereség 3 centről 12 centre gyarapodott.

A világ legnagyobb szállodaüzemeltetőjénél 2014 első három hónapjában a bevétel 2,36 milliárd dollár volt, a 2013-as első negyedéves bevétel 2,26 milliárd dollár.

Chritopher J. Nassetta, a Hilton elnök-vezérigazgatója szerint jó negyedévük volt, jelentősen meghaladva várakozásaikat. 2014 hátralevő részével kapcsolatban is bizakodók, és jobb részvényenkénti nyereségmutatót várnak, mint korábban.

Az elnök-vezérigazgató szerint az első negyedévben 9000 új szobát adtak át a csoport szállodáiban és 18 százalékos globális részesedéssel továbbra is világelsők a szobaépítésekben minden földrajzi régióban.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.