BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Két tanulmányautót mutat be a Suzuki

Két tanulmányautó világpremierjét tartja a jövő hónapban a Suzuki Motor Corporation, a 85. Genfi Autószalonon. A rendezvény 2015. március 5-étől 15-éig a nagyközönség számára is nyitva áll.

Az iK-2 névre keresztelt tanulmányautó ideális kompakt kocsi, amit az „Összebékített erők” innovációs elgondolás jegyében alkottak meg. Tartalmaz minden fontos készséget, amit egy ekkora autótól elvárhatunk, kiteljesítve a kompakt méret előnyeit.

Az iM-4 névre hallgató emblematikus összkerékhajtású kisautó-tanulmány az „Adj formát az ihletnek!” fejlesztési koncepció terméke. A Suzuki teljesen eredeti elgondolásában testet ölt a gyártó kompakt négykerék-hajtási tapasztalata, a fejlett technológiák, valamint a minőségi kialakítás, ami valódi inspirációt jelenthet az autózóknak.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.