BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Elkészült a lista: ezek a boltok lesznek nyitva most vasárnap

A Lidl az érdi és kisújszállási egységét nyitja ki most vasárnap, két kis Tesco is elérhető lesz, a Spar, a CBA, a Coop és a Reál még több bolttal indul harcba a vasárnapi vásárlókért - gyűjtötte össze a Mindenar.hu.

Alapesetben a 209 magyarországi Tesco-egység többsége zárva tart vasárnaponként, de két kivétel van a benzinkutas megoldás eredményeként. A Shell ugyanis nyitva tartja a Haller utcai és a budaörsi Tesco mellett lévő töltőállomásán lévő kis Tescókat (hivatalos nevükön Tesco Expresszeket). Ezeket az egységeket ugyanis nem a boltlánc, hanem a Shell működteti, a fő beszállító pedig a Tesco. 

Csakúgy, mint a múlt héten most vasárnap is két Lidl-üzlet lesz nyitva: most vasárnap az érdi és kisújszállási üzletben lehet majd vásárolni. A Spar is több egysége is kivétel lesz a boltzár alól június 7-én. Az ünnepnapok kivételével az év minden vasárnapján, így most is nyitva lesz 6 Spar egység: köztük a Liszt Ferenc reptéren lévő bolt, 3 budapesti, valamint a nyírbátori és a dunaújvárosi üzlet. Ezek mellett további boltok is kivételek lesznek most vasárnap, valamint az OMV-kutakon lévő Spar Expresszekben is lehet majd vásárolni.

A CBA honlapján elérhető boltkereső szerint több tucat üzlet lesz nyitva most vasárnap. A Reál-hálózat is több üzletét nyitva tartja, ahogy számos Coop-bolt is kinyit.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.