BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Villámgyorsan váltanak a frissebb iOS-re a felhasználók

Kevesebb mint egy hét alatt az iPhone-t és iPadet használók több mint fele lecserélte korábbi operációs rendszerét az Apple legújabb megoldására, az iOS9-re. Ez példa nélküli gyorsaságnak számít a vállalat történetében, ami azt mutatja, hogy sikeres volt a vállalat bevezető kampánya, amelyben egész egyszerűen a világ legfejlettebb mobil operációs rendszereként utaltak a szoftverre. Tény, hogy a szeptember 16-tól elérhető program számos újdonságot hozott – hatékonyabb keresőfunkció, a Siri digitális asszisztens továbbfejlesztett funkciói, a felhasználói adatok fokozott védelme –, ám így is meglepőnek tűnik az a tempó, ahogy az Apple-eszközök használói váltanak. A fokozott aktivitás egyébként jellemző az iPhone és iPad tulajdonosokra, az operációs rendszer előző verziójának kiadásakor egy hét alatt közel felük frissített.

Az Apple a kiugró iOS9 letöltési adatok mellett további részleteket közölt legújabb csúcsmobiljai forgalmazásáról is. Az iPhone 6S és 6S Plusra már szeptember 12. óta fogadnak előrendeléseket, de most pénteken az üzletekben is megkezdik az árusításukat. A társaság a hírek szerint előzetesen 85-90 millió darabot rendelt az új iPhone-okból.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.