Kétéves szerződést kötött az Audival az Alteo

Két évre szóló, egy évvel opcionálisan meghosszabbítható, szerződést kötött az Audi Hungaria Motor Kft. és az Alteo Group. A 2017 közepén lejáró szerződést a feleka Smart Energy Management elveinek mentén kötötték az Audi speciális igényeinek megfelelően: az alternatív energiaszolgáltató a csúcsidőszaki technológiai hőigények kiszolgálására és tartalékkapacitások biztosítására szerződött.

Ifj. Chikán Attila, az Alteo Group vezérigazgatója szerint egyre jellemzőbb, hogy hasonló speciális igények kiszolgálására kérik meg energetikai partnereiket a nagyvállalatok, ami egyértelműen annak a jele, hogy a hazai cégek is magukévá teszik a Smart Energy Management szemléletet. „Az ügyfeleket ma már sikeresen csak azok az energetikai partnerek tudják kiszolgálni, amelyek rugalmasan és innovatívan képesek megoldásokat kínálni a felmerülő igényekre” – emeli ki a vezérigazgató.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.