BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Drága jegyeket lehet jó eséllyel igényelni az Eb magyar meccseire

Öt napig tart még a jegyigénylés az Eb-re. A két legolcsóbb árkategóriában sokszoros a túljelentkezés a magyarok meccseire.

Még öt napig, január 18-án délig lehet jegyeket igényelni a franciaországi Európa-bajnokság magyar érdekeltségű mérkőzéseire. A legtöbb jegyigénylés a Magyarország-Izland meccsre érkezett, míg az Ausztria ellenire a legkevesebb - írta meg az NSO.

Mindhárom találkozóra igaz (az osztrákokon és Izlandon kívül a portugálokkal játszunk), hogy a legolcsóbb, 4-es kategóriájú jegyek iránt sokszoros a túljelentkezés, és a 3-as kategória esetében is jelentősen meghaladja a kereslet a kínálatot, míg a 2-es kategóriájú jegyek esetében a kereslet egyelőre nem éri el a kínálatot, ezért ezekre a belépőkre jelentősen nagyobb eséllyel pályázhatnak a szurkolók.

Ha a rendelkezésre álló helyeknél többen jelentkeznek jegyért egy adott mérkőzésre, akkor sorsolás útján választják ki a szerencséseket, akik vásárolhatnak belépőket.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.