BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Jegyet szeretne az Eb-re? Itt a végső határidő!

A magyar válogatott mindhárom meccsére sokszoros a túljelentkezés, hétfőn délben jár le a határidő.

Holnap délig lehet még jelentkezni a nyári labdarúgó Európa-bajnokság meccseire jegyért. Az NSO arról írt: mindhárom mérkőzésre többszörös a túljelentkezés a rendelkezésre álló jegyekért. Arányaiban az Izland elleni meccsre van a legnagyobb túljelentkezés, a legkisebb pedig az osztrákok ellenire.

A legolcsóbb, 4-es kategóriájú jegyeket a többi kategóriához képest alacsony számban kínálja az UEFA, ennek ellenére nagyságrendekkel több igénylés érkezett erre a kategóriára, mint a többire.

A jelenlegi fázisban jegyet szerző szurkolók jegyeiket később nem adhatják el, nem mondhatják le, nem adhatják vissza.

Tavasszal az UEFA hivatalos jegyértékesítő portált nyit meg, amelyen lehetőség nyílik az újbóli jegyvásárlásra az Európa-bajnokság nem magyar érdekeltségű mérkőzéseire is.

Az UEFA február 1-je és 29-e között hajtja végre a hitelkártyás tranzakciókat, illetve küldi ki az értesítést az igénylőknek a sorsolás eredményéről.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.