BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Tizenötmillió forint értékű hamis parfümöt foglalt le a NAV

Tizenötmillió forint értékű hamis parfümszállítmányt foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei a napokban Vámosszabadinál.

A mintegy 2500 üveg parfüm Szlovákiából egy budapesti, távol-keleti termékeket árusító üzletbe került volna. A szállítmány 17 féle, hamis márkajelzésű illatszert tartalmazott.

Az ellenőrzés helyszínén bemutatott számlákon eladóként és vevőként is szlovák cégek szerepeltek. A fuvarozást vállaló magyar cég sofőrje a rakodásnál nem volt jelen, de a fuvarlevél szerint a felrakott árut ellenőrizte. A szállítmány az elektronikus közúti áruforgalom-ellenőrző rendszerben nem volt bejelentve.

A hamis termékeket lefoglalták és az ügyben iparjogvédelmi jogok megsértésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen feljelentést tettek.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.