BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

A vonatokat is megállította a vihar, több helyen nagyok a késések

Több helyen jelentős késésekre kell felkészülni, de van, ahol egyáltalán nem lehet vonaton közlekedni.

A vihar okozta károk miatt Barcs és Babócsa között is áll a vasúti forgalom. A Pécs és Gyékényes közötti fővonalon fél hatkor Babócsa közelében fa dőlt egy személyvonat elé; a szerelvény időben meg tudott állni az akadály előtt, de várakoznia kell.

Korábban azt közölték, hogy a Budapest-Székesfehérvár és a Budapest-Újszász-Szolnok vonalon késnek a vonatok az éjszakai vihar következményei miatt.

Kápolnásnyék és Gárdony között tartós zárlat keletkezett. Azon a szakaszon még javítják a megrongálódott felsővezetéket, ami 20-30 perccel meghosszabbítja a menetidőt. Újszász és Tápiógyörgye között is felsővezetéki hiba lassítja a vonatközlekedést.

Tegnap este Badacsonytördemic-Szigliget és Tapolca, Aszófő és Balatonakali-Dörgicse, valamint Tapolca és Celldömölk között fák dőltek a vasúti pályára, de a katasztrófavédelem már felszámolta az akadályokat.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.