BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Arattak az informatikai vállalkozások a kiíráson

Négy nyertes cég, összesen tizenegy vállalkozás nyert a telekommunikációs szakértői szolgáltatásokra vonatkozó közbeszerzési pályázaton.

Négy nyertes cég, összesen tizenegy kisebb-nagyobb, az informatikai piacon jártas vállalkozás nyerte meg a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség által európai uniós támogatásból, valamint hazai forrásból megvalósított projektekhez kapcsolódó telekommunikációs szakértői szolgáltatásokra vonatkozó közbeszerzési pályázatot – derül ki az unió hivatalos lapjából, a TED-ből. Az összességében egymilliárd forintos keretmegállapodásnak négy nyertese van, de mivel közülük kettő konzorcium, így 11 cég részese a pályázatnak.

Ezek között szerepel egyebek mellett a távközlési piacon régóta vizsgáló eNET Internetkutató és Tanácsadó Kft., illetve a konzorciumot alkotó másik négy társaság. Szintén a nyertesek között van a 2008-ban alapított, fő tevékenysége szerint számítógépes programozással és szaktanácsadással foglalkozó Fornax ICT Infokommunikációs Megoldások Kft. Harmadikként szintén egy konzorcium szerepel, amelyben egyebek között a PwC Magyarország is jelen van, a negyedik induló és nyertes pedig a híradástechnikai berendezések gyártásával foglalkozó francia tulajdonú Sagemcom Magyarország Kft., amelyet még 1991-ben alapítottak.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.