BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Balatoni élménykalauz készül kutyabarátoknak

„Évről évre egyre többen érkeznek négylábú kedvencükkel kikapcsolódni, nyaralni a Balaton-partra és a környező településekre, ezért tartottuk fontosnak elindítani a Kutyabarát Balaton kezdeményezést” – közölte a Földművelésügyi Minisztérium sajtóanyaga szerint Fekete Tamás, a Balaton Turizmus Szövetség alelnöke.

Mint arról tájékoztatott, a Kutyabarát Balaton Élménykalauz segítségével például a Balatonnál kutyával is látogatható éttermekről, szállásokról, strandokról, turisztikai látnivalókról, állatorvosokról lehet tájékozódni.

A térképet nyomtatott formában hamarosan már minden érdeklődő elérheti a balatoni turisztikai irodákban és a nagyobb városokban, de minden fontosabb információ megtalálható online is – mondta a Kutyabarát Balaton projekt alapítója, Sziládi-Kovács Tibor, aki figyelmeztetett arra is, hogy a magyar tengerhez látogatók a kellemes időtöltés közben se feledkezzenek meg a szúnyogok és a szívférgesség elleni védekezésről.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.