BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Új járatot indít Budapestről a Wizz Air

Új útvonalat indít Budapestről Oroszországba a Wizz Air. A legújabb járat augusztus 27-én indul Szentpétervárra és hetente kétszer közlekedik majd.

Szentpétervár a második oroszországi célállomás a 2013 szeptemberében indított Budapest-Moszkva járat után, utóbbi 440 ezer utast szállított a két főváros között.

A Wizz Air immár 63 várossal kapcsolja össze a fővárost

A Wizz Air a nemrégiben indított kilenc új útvonal és a Bordeaux-ba, Asztanába, valamint Frankfurtba közlekedő járatok mellett Szentpétervár a 13. célállomás, amellyel a légitársaság 2017-ben bővíti budapesti hálózatát, amely immár 63 várossal kapcsolja össze a fővárost.

A Wizz Air két magyar bázisról, Budapestről és Debrecenből üzemeltet járatokat 12 repülőgéppel, több mint ezer embernek adva munkát hajózó személyzet, légiutas-kísérő, irodai és támogató munkakörökben.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.