BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Úszó szálloda Londonban

A brit főváros szálláshelyei között igazi csemege az a hatalmas jachthotel, amely a Royal Victoria dokk nyugati végében állomásozik.

A brit főváros szálláshelyei között igazi csemege az a hatalmas jachthotel, amely a Royal Victoria dokk nyugati végében állomásozik. A hajó méretei is lenyűgözők: öt emelet, 138 szoba és néhány lakosztály. A csodálatos panoráma légkondicionált szobákból élvezhető, a víz alatti kávézó remek helyszíne a délutáni teázásnak, az emeleten kialakított bárból egyedi az éjszakai panoráma.

A Sunborn Yacht Hotels 1998 óta készít szállodaként aposztrofált állóhajókat, mostanra pedig már a világ több pontján alhatnak ilyenben a turisták. Az izgalmas és szokatlan alapötlet mellett nyomós érvek szólnak; egy szállodahajónál például nem kell megvenni egy méretes földdarabot valamelyik méregdrága metropoliszban, majd nem kell ott sokáig tartó és sokba kerülő munkálatokat végezni. A jachthotelek koncepciója abból a szempontból is előnyös, hogy viszonylag könnyedén átvihetők egy-egy olyan ideiglenes helyszínre, ahol éppen egy nagyszabású sporteseményt vagy egyéb, tömeget megmozgató rendezvényt tartanak. A londoni mellett Gibraltáron és Barcelonában található Sunborn-szállodahajó, aki pedig magának is szeretne beszerezni egy úszó szállodát, az rendelhet is egyet a gyártótól.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.