BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Virtuális valóságot teremt a levegőben az Air France

Virtuális valóság headsettel felszerelt fedélzeti szórakoztató rendszer tesztelésébe kezd az Air France.

Az Air France olyan, virtuális valóság headsettel felszerelt fedélzeti szórakoztató rendszert tesztelésébe kezd, melynek köszönhetően az ügyfelek az utastértől elszeparálva, saját repülő-mozitermükben élvezhetik kedvenc 2D-s, illetve 3D-s filmjeiket és sorozataikat – jelentette be a társaság.

Elsőként a Párizs és Saint Martin között közlekedő repülőgépek utasai próbálhatják ki a fedélzeti szórakozás legújabb formáját. Az A340-es járatok business osztályát választó ügyfelek részére a magas szintű szórakoztatás jegyében augusztustól 4 headsetet és mintegy 40 filmet és sorozatot kínál a légitársaság. A cég rövidtávú tervei között szerepel a szolgáltatás más járatokra való kibővítése is, így a tesztidőszak után újabb útvonalakon is elérhető lesz a virtuális valósággal fűszerezett fedélzeti mozizás élménye.

 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.