BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Változik a BKV-járatok menetrendje szombaton

A március 16-i pihenőnapot március 10-én, dolgozzuk le, ezért szombaton a fővárosi közösségi közlekedési járatok az iskolaszüneti menetrend szerint közlekednek, az M3-as metró pedig – a munkanapokon megszokott közlekedési rend szerint – este fél kilencig Kőbánya-Kispest és Lehel tér között közlekedik. Az M2-es és az M4-es metró mind március 9-én, pénteken, mind március 10-én, szombaton éjjel hosszabb üzemidővel közlekedik – tájékoztat a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

Szombaton a munkanapokon megszokott közlekedési rend szerint este fél kilencig Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között jár az M3-as metró. A Lehel tértől Újpest felé ebben az időszakban továbbra is metrópótló busz viszi az utasokat. Este a teljes vonalon pótlóbusz jár az M3-as metró helyett.

Forrás: AFP/Kisbenedek Attila

Pénteken a munkanapi – illetve ahol van ilyen, ott a hétfőtől csütörtökig – érvényes menetrendet kell figyelni a megállóhelyeken. Március 10-én szombat az iskolaszünetben érvényes pénteki munkanapi menetrend lesz érvényben Budapesten.

Az éjszakai közlekedésben a március 9-ről 10-re virradó éjszaka munkanapi menetrend lesz érvényben. Az M2-es és az M4-es metró a pénteken éjjel megszokott módon hosszabb üzemidővel, éjjel fél egyig közlekedik. Szombat éjjel az éjszakai járatok a megszokott menetrend szerint járnak, az M2-es és M4-es metró ezen a napon is éjjel fél egyig jár – írja a BKK.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.