BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Európában is kapható lesz a rózsaszín KitKat

A Nestlé új termékét januárban kezdte forgalmazni Japánban és Dél-Koreában, az ottani fogyasztók körében nagyon népszerűnek bizonyult.

Európában is kapható lesz a rubincsokoládéból készült KitKat. A Nestlé új termékét januárban kezdte forgalmazni Japánban és Dél-Koreában, az ottani fogyasztók körében nagyon népszerűnek bizonyult a rózsaszín édesség.

Forrás: MW

 

 

A KitKat az első csokoládémárka, amely a vezető csokoládégyártó, a Barry Callebaut által kifejlesztett rubinszínű kakaóbabot tartalmazza. A rózsaszínű csokoládéval tavaly szeptemberben állt elő a svájci cég.

Többéves kísérletezés eredménye lett az újfajta édesség, amelynek rószaszín árnyalatát nem ételszínező adja, hanem a rubinszínű Ruby kakaóbabból állítják elő. A különleges fajtát többek között Ecuadorban, Brazíliában és Elefántcsontparton termesztik. Az igazi innováció maga az elkészítés folyamata, erről azonban nem árultak el részleteket a cég munkatársai.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.