BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Az Apple átáll az orvosi felszerelések tervezésére és gyártására

Az Apple jelenleg is tervezőket, a mérnököket és a beszállítókat toboroz az arcvédők megalkotásához, gyártásához és szállításához.

Tim Cook, az Apple vezérigazgatója vasárnap a Twitteren osztotta meg, hogy a cég mostantól védőfelszerelések gyártásába is kezd – írja a BBC.

Fotó: AFP

A technológiai óriás

több mint egymillió műanyag arcpajzs elkészítését tervezi hetente, a termékből először az amerikai orvosoknak szállítanak, majd világszerte tervezik az elosztását.

https://twitter.com/tim_cook/status/1246916489589837824

Ezenkívül 20 millió arcmaszkot vett be, amelyeket világszerte adományoz a vírus terjedésének megakadályozására. „Ez egy valóban globális erőfeszítés, és minden szinten folyamatosan és szorosan együttműködünk a kormányokkal annak érdekében, hogy ezeket a leginkább rászoruló helyekre adományozzuk” – közölte Cook a közzétett videóban.

Az Apple jelenleg is tervezőket, a mérnököket és a beszállítókat toboroz az arcvédők megalkotásához, gyártásához és szállításához.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.