BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok
null

Orbán Ráhel szerint Budapestnek szüksége van a tehetősebb turistákra – videó

Tévénézők milliói ismerkedhetnek meg világszerte a Dorothea Hotellel és a magyar fővárossal. Orbán Ráhel szerint a hotel felrázza a piacot.

Az NBCUniversal CMO Now sorozata keretében több millióan láthatják a Vörösmarty téren található Dorothea Hotelről készült készült kisfilmeket. A szálloda a BDPST Group tulajdonában áll. 

Budapestnek szüksége van többet költő turistákra. Többek között ezért is nyitottuk meg a Dorothea Hotelt, hogy emeljük a szolgáltatási színvonalat és felrázzuk a piacot

– mondta Orbán Ráhel, a BDPST Group kreatívigazgatója. Az elkészült kisfilmekben olyan neves szakemberek szólalnak meg, mint Piero Lissoni, világhírű olasz építész, művészeti vezető, a Dorothea Hotel tervezője – olvasható a BDPST közleményében.  „Budapest olyan, mint egy kincsesláda, a történelmi múltja, a modernitása és az élhetősége miatt pedig egyre inkább az új generációs utazók vágyott célpontjává válik” – fogalmazott Piero Lissoni.

„A Dorothea Hotel egyedülálló lehetőséget nyújt az utazóknak, hogy egy olyan nemzetközi brandet tapasztaljanak meg, amelynél az apró részletekben, a dizájnban megjelennek a magyar motívumok” – tette hozzá Cameron McNeillie, a Dorothea Hotel szállodaigazgatója.

A Dorothea Hotel példáján keresztül Budapestet is népszerűsítő kisfilmeket júliusban kezdi el sugározni a CNBC International a kereskedelmi reklámszüneteiben. A Marriott Bonvoy portfóliójába tartozó Dorothea Hotel, Budapest, Autograph Collection tavaly november óta várja a vendégeit Budapest szívében, a Vörösmarty tér szomszédságában, a nyitóeseményét idén májusban tartották. 

 

Ajánlott videók

Továbbiak

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.