BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Felvásárolták a TriGranitot

Az elmúlt évben a két vállalat közösen dolgozott a DRFG csoport portfóliójához tartozó, Lengyelország nyugati részén található, kiterjedt logisztikai park fejlesztésén.

A DRFG befektetőcsoport portfóliója megszerezte Közép-Európa egyik legnagyobb magántulajdonban lévő ingatlanfejlesztőjét, a TriGranitot. A DRFG százszázalékos részesedést szerzett a cégben, amely továbbra is az eredeti márkanév alatt fog működni, magában foglalva a csoport teljes fejlesztési területét – írja TriGranit.

Fotó: Bence Szemerey / TriGranit

„Örömmel jelentem be, hogy sikeresen lezárult ez az áttörő felvásárlás, amely új lehetőségek előtt nyitja meg az utat. A TriGranit közel 30 éves múltra tekint vissza, jelentős referenciákkal rendelkezik az ingatlanfejlesztési területen. Ez erősíteni fogja piaci pozíciónkat, és értékes szakértelmet biztosít számunkra.” 

Az átvétel kritikus szempontja, hogy a cég közel húsz éve vele dolgozó, tapasztalt vezetősége változatlan marad

– mondta Roman Reznícek, a DRFG befektetőcsoport vezérigazgatója és részvényese.

A két vállalat már egy ideje kapcsolatban áll egymással. Az elmúlt évben közösen dolgoztak a DRFG csoport portfóliójához tartozó, Lengyelország nyugati részén található, kiterjedt logisztikai park fejlesztésén. A jövőben a TriGranit felel majd a DRFG csoport projektjeinek megvalósításáért, valamint folytatja a korábban megkötött szerződések alapján végzett munkákat, mint például a budapesti Millennium Gardens és a krakkói Bonarka for Business fejlesztést. 

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.