BÉT logóÁrfolyamok: 15 perccel késleltetett adatok

Korán kezdődik az ősz a Starbucksnál

Csütörtökön már kapható a rendkívül népszerű Pumpkin Spice Latte. A Starbucks őszi menüjét viszont egyelőre csak a tengerentúlon élesítik ilyen hamar.

Soha ilyen korán nem kezdődött az ősz a Starbucksnál az Egyesült Államokban, mint idén, ugyanis a cégnél már csütörtökön kapható az őszi menü, benne a rendkívül népszerű Pumpkin Spice Lattéval.

Starbucks,Coffee,Shop,In,Almaty,In,Kazakhstan.,September,26.,2016
A Pumpkin Spice Latte fontos szerepet játszik a forgalom élénkítésében / Fotó: Shutterstock

A hanyatló eladások ellenszere lehet a Pumpkin Spice Latte a Starbucksnál

A döntés hátterében többek között az is állhat, hogy a cég eladásai nem érték el a befektetői várakozásokat az elmúlt hónapokban, ami a vezérigazgató leváltáshoz is vezetett, de úgy tűnik, a kávézólánc biztos, ami biztos alapon még előbb indítja az őszi szezont, mint korábban, igaz, a tavalyi évhez képest mindössze két nappal. 

A korai ősz valószínűleg még nem az új vezérigazgató, Brian Niccol döntése lehet, hiszen az ő kinevezése csak szeptember 9-től érvényes.

Az Axios összeállítása szerint a Starbucks szezonális ajánlatai fontos szerepet játszanak a forgalom felfuttatásában, és az eladások 10 százaléka érkezik a leghíresebb szezonális kedvencből.

A cég számítása, úgy tűnik, hogy bevált, hiszen a közösségi médiában el is kezdtek terjedni az akcióhoz kapcsolódó hashtagek és címkék. A Pumpkin Spice Latte magyarországi rajongóinak azonban még várniuk kell kedvencükre, ugyanis a Starbucks Magyarország szerint itthon még nem indul el csütörtökön az őszi ajánlat, további információt a cég közösségi oldalain tudhatnak meg.

Címoldalról ajánljuk

Tovább a címoldalra

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.